Biomarató d’Hivern 2024

Arriba l’hivern (però el fred i les pluges pareix que encara li costa…) i tenim una nova edició de la Biomarató d’Hivern 2024 que se celebrarà els dies 16, 17 i 18 de febrer.

La Colla el Campanà-Ecologistes en Acció de Crevillent participa per tercer any consecutiu amb un projecte propi, el qual podeu entrar en aquest enllaç:

BIOMARATÓ D’HIVERN CREVILLENT 2024

Recordem que l’edició d’hivern de la biomarató és un esdeveniment on els ciutadans d’Espanya i Portugal col·laboren fent Ciència Ciutadana en diverses plataformes (a la Colla emprem iNaturalist). El projecte general està organitzat novament per les associacions Biotura, Iberozoa, ARBA Tres Cantos i ANAPRI.

Activitats dins de la biomarató

El dissabte 17 de febrer hem organitzat una marxa per l’ombria de la serra per a fer les nostres observacions i compartir coneixements sobre la biodiversitat de la serra.

Punt de trobada: l’aparcament de la casa de cultura a les 8h.

L’activitat és gratuïta però és necessari inscriure’s. Simplement mana un correu a collaelcampana@gmail.com i ja està.

Projecte general biomarató hivern 2024

L’enllaç al projecte general de la biomarató d’hivern el podeu trobar aquí:

BIOMARATÓN DE INVIERNO 2024 PROYECTOS

Ciència Ciutadana i Biomaratons

Els esdeveniments de Ciència Ciutadana són esdeveniments amb base científica que sol·liciten la col·laboració de la ciutadania. En el cas d’una Biomarató, només has d’observar la biodiversitat natural del teu entorn i compartir-la en plataformes com iNaturalist, on seran identificades per experts.

La informació queda a la disposició de qualsevol: des d’aficionats a la naturalesa a científics de tot el món que treballen amb dades de biodiversitat, gràcies a la gestió de les dades d’organitzacions com el GBIF, organisme internacional que té un node local a Espanya i que recolza en aquesta mena d’esdeveniments.

Si voleu més informació sobre com participar en la biomarató i en els projectes que hem llençat des de la Colla, entre en el següent enllaç:

MÉS INFORMACIÓ BIOMARATONS

Quant a Colla El Campanà

Colla ecologista-cultural "El Campanà" Associació ecologista de Crevillent. Contacte: collaelcampana@gmail.com
Aquesta entrada s'ha publicat en biodiversitat, biomarató i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.