Resultats Biomarató Hivern 2024

La Biomarató d’Hivern 2024 que es va celebrar els dies 16, 17 i 18 de febrer ha deixat uns resultats molt interessants de fauna i flora, així com l’enregistrament d’algunes espècies invasores.

El projecte organitzat per la Colla ecologista el Campanà-Ecologistes en Acció de Crevillent assoleix un total de 518 observacions i 174 espècies de les quals destaquen els plantes (amb un 60%) i els insectes (amb un 20%).

A continuació us deixem unes imatges amb les principals estadístiques del nostre projecte. Si voleu veure-les en més detall, cliqueu al següent enllaç.

El projecte Biomarató d’Hivern ha comptat aquest 2024 amb 16 projectes d’associacions i entitats d’Espanya i Portugal, els quals han assolit un total de 21.484 observacions i 3.871 espècies.

El proper Biomarató que s’espera és la City Nature Challenge (CNC)-Biomarató de Primavera, que s’organitza a nivell mundial i se celebra entre el 26 i el 29 d’abril. Novament, la Colla el Campanà participa en el seu propi projecte i convida a tota la població a participar en les activitats. Prompte rebreu novetats!

Quant a Colla El Campanà

Colla ecologista-cultural "El Campanà" Associació ecologista de Crevillent. Contacte: collaelcampana@gmail.com
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats, biomarató. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.