La Colla presenta les seues propostes per a les eleccions municipals de 2015

La colla ecologista-cultural “El Campanà” ha presentat avui un informe amb una sèrie de propostes per als partits polítics que es presenten a les properes eleccions municipals, amb la intenció que les formacions polítiques informen a la societat sobre el seu grau de compromís amb el medi ambient i la cultura, i amb l’objectiu que puguen incorporar alguns d’aquests punts al seu programa electoral.

propostes_eleccions_2015Aquest informe consta de dos blocs: el primer, que aplega una sèrie de propostes orientades al medi ambient, i el segon, que recull les propostes relatives a la cultura, tot això referit al poble de Crevillent. L’informe està dividit en 14 seccions entre les quals podem trobar: Agricultura, Espais Naturals, Residus, Serra de Crevillent, Mobilitat Sostenible, Urbanisme, Llengua, Cultura i Patrimoni, entre altres.

El document s’ha enviat als partits i se’ls ha demanat explícitament que responguen al document amb els seus comentaris sobre les propostes. Posteriorment, s’elaborarà un resum que inclourà el més destacable de les respostes i es farà una nova nota de premsa amb les conclussions.

Les administracions locals són les institucions públiques més properes a les persones i, per això, són també les que més afecten a la seua vida. Immersos en l’actual crisi ambiental, econòmica i social, pensem que és el moment de donar un pas endavant per comprometre’ns a aportar a la nostra vida un major grau de respecte, conscienciació i preservació del nostre patrimoni natural i cultural.

Per tot això, des de la Colla Ecologista-Cultural “El Campanà” ens hem vist amb la determinació de crear aquest document i donar a conèixer les nostres propostes per a la població de Crevillent, les quals, si són acceptades i aplicades per la totalitat de la població (inclosos partits polítics), milloraran la nostra qualitat de vida, així com el nostre sentiment cap al poble.

Descarrega el document

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Abornasa, Brossa, Crevillent, Ecologia, Fauna, Llengua, Macroabocador d'Albatera, Natura, Patrimoni, Serra de Crevillent i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a La Colla presenta les seues propostes per a les eleccions municipals de 2015

  1. Retroenllaç: Resposta dels grups polítics a les propostes de la Colla | Colla ecologista-cultural El Campanà

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s