La Colla recolza la vaga del proper dimecres 14

A TOTS ELS CIUTADANS DE CREVILLENT: TREBALLADORS, DESOCUPATS, PENSIONISTES, JOVES, ESTUDIANTS, PETITS COMERCIANTS, FARMACEUTICS, ATUÒNOMS, PETITS EMPRESARIS …….
Les organitzacions signants d’aquest manifest, davant la VAGA GENERAL convocada pels sindicats per al dia 14 de novembre en el marc de la jornada de mobilització europea protegida per la  cimera Social que integra a 150 organitzacions, considerem que aquest conflicte no és solament laboral, ja que les conseqüències colpegen a la gran majoria de la ciutadania, i molt especialment a les persones més desfavorides. Creiem necessari donar una resposta contundent i realitzar tots els esforços possibles perquè a Crevillent aquesta convocatòria tinga la màxima repercussió.

La situació de deteriorament general de les condicions de vida dels ciutadans no és aliena al nostre poble que a més pateix l’índex de desocupats més alt de tot el País Valencià amb 5.346 desocupats el que suposa més d’un 27% d’atur sobre les persones en edat de treballar, al que se li suma l’alarmant increment de desnonaments que s’estan produint i que estan deixant a centenars de famílies al carrer

Entre  altres, la reforma laboral, el copagament farmacèutic, les retallades en sanitat, serveis socials i dependència, en educació i en I+D+i, la reducció de les beques i l’increment desproporcionat de les taxes universitàries, la disminució de les prestacions als desocupats, la reforma laboral que desprotegeix als treballadors enfront dels empresaris, que a més no talla la sagnia de desocupats, l’increment de la pressió impositiva de l’IVA, l’IBI, etc. que perjudica a les rendes més baixes i als autònoms, la retallada del salari i l’ocupació en el sector públic, totes aquestes qüestions es veuran agreujades per la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat 2013. I davant açò es promou una amnistia fiscal per a les grans fortunes, i es rescata als bancs transferint el seu cost al conjunt dels ciutadans, sense exigir cap tipus de contraprestació

Totes aquestes mesures tenen un denominador comú: que carreguen la crisi sobre les persones aturades, pensionistes, treballadors i empleats públics i autònoms.

Davant aquesta situació el que es reivindica amb la Vaga General és un canvi radical en la política europea que done prioritat a la reactivació econòmica, la reversibilitat de la reforma laboral, millorar les prestacions als desocupats, lluitar de forma decidida contra el frau fiscal que faça florir l’economia submergida, exigir als bancs que paguen la factura del seu rescat, no es pot tolerar que el rescat als bancs el paguen els mateixos als quals aquests estan deixant sense casa, una reforma fiscal que incremente els impostos a les rendes més altes, una regeneració democràtica que a Espanya passa per exigir al Govern de Mariano Rajoy que sotmeta a consulta a la ciutadania les polítiques que s’estan aplicant i que no figuraven en el seu programa electoral, la qual cosa passa per exigir la convocatòria d’un referèndum perquè es pronuncie la ciutadania.

Perquè la Vaga General siga efectiva ha de ser una VAGA LABORAL, DE CONSUM I CIUTADANA. NO ANAR AL TREBALL és un dret constitucional i no es necessita autorització ni avisar amb anterioritat. TANCAR ELS COMERÇOS, perquè el treball autònom i el petit comerç també es veu perjudicat per la pujada de l’IVA i les retallades que redueixen el consum de les famílies. NO CONSUMIR, planificant amb anterioritat les compres i evitar acudir el DIA 14 a les tendes, supermercats, bars i gasolineres. NO UTILITZAR ELS SERVEIS PÚBLICS excepte els d’urgències sanitàries. No assistir a classe, ni realitzar gestions en les administracions, ni viatjar en el transport públic. MANIFESTANT-NOS, acudint a les MANIFESTACIONS que es realitzaran a Crevillent a les 10 del matí des del PASSEIG DE FONTENAY  i a la vesprada a Alacant  a les 18:30 des de l’estació de Renfe

CCOO, UGT, AA.VV. EL PONT,  AA.VV. DE LA PENYETA REONA, ASSEMBLEA CREVILLENT 15M, CASAL JAUME I, CREVILLENT, COMPROMÍS, ESQUERRA REPUBLICANA, ESQUERRA UNIDA, FEDERACIÓ D’AA.VV. JÓVENS COMPROMÍS, JOVENTUTS ,ESQUERRA REPUBLICANA, PLATAFORMA DE LA LLEI DE LA DEPENDÈNCIA. REPUBLICANS CREVILLENT. COLLA ECOLOGISTA-CULTURAL “EL CAMPANÀ”

Quant a Colla El Campanà

Colla ecologista-cultural "El Campanà" Associació ecologista de Crevillent. Contacte: collaelcampana@gmail.com
Aquesta entrada ha esta publicada en Crevillent, País Valencià. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.